viernes, 25 de diciembre de 2009

Auditòri, Corda i Descorda

Últim dia de la Setmana Cultural, doncs bé avui visitarem l'Auditori de Barcelonai el seu Museu i més tard hi anirem a un petit concert de corda.


A l'arribada al Audiòri vam començar visitant el Museu, veient instruments musicals amb un valor impresionant ja que aquest intruments tenen molt anys i a més a més són preciosos. Seguidament varam fer una petita explicació sobre el funcionament del Museu i les activitats que tenen realitzades pels infants i també un toca - toca que hi ha preparat.


A les 13:00 teníam que estar al Auditòri ja que començava el concert de Corda i Descorda, una sessió d'instruments de la família de corda, com són els violins, viola, violoncel i contrabaix. Aquest concert tocaven cançons infantils com per exemple: la gallina ponicana, sorolls d'animals, d'alt del cotxe hi ha una nina...


Considero que aquest concert val molt la pena, ja que s'en gaudeix molt, s'aperen cançons i a més a més veus en directa la familía de corda que es impresionant i si més no amb els músics tant professionals que hi toquen.


No hay comentarios:

Publicar un comentario