lunes, 9 de noviembre de 2009

Google Docs

Google Docs: serveix per anar creant documents ja sigui en grup o individual.
En el cas que sigui en grup, estem parlant de compartir, llavors en aquest grup hi ha un creador que dóna accés a la resta del grup per poder participar.
En el cas que sigui individual parlem de publicar, aquí hi ha un sol creador que publica els documents creats per ell, i la resta d'adreces poden veure els documents publicats.

Per crear documents i alhora convidar:

  • Per crear un document; clicar a crear document, desar-lo i si vols convidar alguna persona, cal clicar a comparit i posar l'adreça de la persona.

Pràctica realitzada a classe:

La pràctica realitzada a classe, ha consistit en crear un document de google docs " El pastís de xocolata". Aquesta pràctica realitzada, tractava de anar creant una intervenció en el document alhora amb les companyes, d'aquesta manera compartíem,creavem i participavem en el document. "Pastís de xocolata".

Segona pràctica:

La segona pràctica realitzada, ha consistit en crear una presentació en google docs amb les companyes, on totes vam participar. "Pastís de xocolata"

Per crear una presentació, cal anar a Fitxer + Nou + Presentació.

Per poder anar veient la presentació, s'ha d'anar desant per tal que la resta de les companyes ho poguin veure actualitzat.

Tercera Pràctica:

Hem realitzat una tercera pràctica que ha consistit en crear un full de càlcul i participar les companyes del grup.Una de les companyes ha creat un qüestionari i la resta de companyes a contestat les preguntes i la companya que ha creat el qüestionari ha rebut les respostes i les ha adjuntat en un full de càlcul. "Pastís de xocolata".

No hay comentarios:

Publicar un comentario