sábado, 7 de noviembre de 2009

Seminari, 20 d' Octubre

En aquesta sessió van tenir molta feina, ja que teníem pendent entregar el treball d'Educació i Vida Quotidiana ( De l'Eulalia Bosch), després cadascú va portar un record de la seva infantesa i seguidament explicar quin significat tenía. En el meu cas vaig portar un pollet, el qual vaig realitzar a pàrvols. Aquest pollet em transmet el record de quan era petita fer aquestes activitats tant divertides i distretes.

Tot seguit l'Ariadna Soriano i la Laura Morales ens van explicar una notícia anomenada " Los profesores no pueden llevar vaqueros".
Aquesta notícia, ens parla sobre la igualtat en l'àmbit escolar ja que aquests mestres son d'una escola privada i com norma a seguir tots els alumnes porten uniforme, llavors la direcció de l'escola els hi obliga a portar una vestimenta adeqüada i que dongui bona impressió. Rau d'això es va obrir un debat entre companys on cadascú donava la seva opinió.
Per acabar, la Jessi ens va explicar un conte el qual és molt tradicional i molt vell però tot i així es un conte mític i que als nens els hi encanta. " La Capuxeta Vermella"

No hay comentarios:

Publicar un comentario