lunes, 9 de noviembre de 2009

Vikipèdia

El treball de la Vikipèdia, ho vam realitzar l'Ariadna Soriano, la Laura Morales, la Núria Comajoan, la Beatriz González, la Cora Nicolás i jo.
El treball en grup va consistir en cercar informació, en aquest cas de la Mercè Llimona i anar editant entrades en la pàgina.
La meva aportació en el treball va ser part de la biografía de la dibuixant.

Vikipèdia: Mercè Llimona:

  • Mercè Llimona es va casar l'any 1943 amb Felix Escalas, amb el qual va tenir cinc fills. L'any 1951 va patir una malaltia persistent al llarg de la seva vida, aquesta enfermetat li va perjudicà greument en l'àmbit professional. Malgrat els problemes, tot i així Mercè Llimona va treure forces i va lluitar per continuar dibuixant fins els últims dies de vida. Mercè Llimona va ser presidenta del Cercle Artístic de Sant Lluc i de l'associació Professional d'Il.lustradors. Durants els anys 80 va rebre tot un seguit de premis. Finalment morí el 29 de Novembre de l'any 1997 a Barcelona.

Considero que treballar amb Viquipedia, és una manera de facilitar els treballs i tenir l'informació organitzada i neta. També és bó, ja que el repartiment de feina entre companys alhora de lliurar'ho es ràpid d'aplicar tenint accés a la pàgina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario