domingo, 13 de diciembre de 2009

Aquàrium

La sortida Lliure al Aquàrium va estar una activitat que varam organitzar la meva companya Laura Rovira i jo. No obstant, la Laura es va posar en contacte amb l'organitzadora de les sortides i activitats del Aquàrium, que en aquest cas és l'Helena Boades la qual vam contactar amb ella a través del correu electrònic i vam quedar un dia de la setmana, a poder ser coincidint amb alguna escola d'Infantil, doncs bé, així va ser.

Un cop vam arribar al Aquàrium i després d'estar esperant una bona estona a l'Helena, perfí varam entrar amb una escola de Rubí i vam estar acompanyades per les classes de P-5 les quals estaven formades pels Taurons i els Cavallets de Mar.

Cal remarcar que d'aquesta sortida el que més ens va agradar va ser el recorregut viscuat amb els nens, tot i que a les aules en parlem molt d'ells, no és el mateix que estar i viure l'experiència. D'ells, els nens, ens sorpren i ens agrada l'espontaneitat que tenen, la de coses que saben, tot el que aprenen, els comentaris que fan, els pensaments que hi apliquen...

Estic segura que d'aquesta professió no m'arrepentiré

No hay comentarios:

Publicar un comentario