lunes, 21 de diciembre de 2009

NATUPARK







Comença la Setmana Cultural i la primera activitat a realitzar és anar a un bosc tancat anomenat NatuPark i localitzat a Cerdanyola. Així doncs aquesta sortida sí més no ens servirà per treballar l'equilibri, la força, l'agilitat, la velocitat i sobretot el vertigen ja que les activitats a realitzar teníen una altura lleugerament considerable.


Cal dir, que aquesta sortida feia referència a l'assignatura d'Educació Física, i aquí varam posar en pràctica molts temas i conceptes treballats a l'aula. També cal saber que el recorregut realitzat amunt els arbres, també està adaptat pels infants, i no només per escoles sinó que els caps de setmana Naturpark està obert per poder anar amb la família i gaudí i passar una bona estona amb els infants i adults acompanyants.



Personalment considero que aquesta sortida va estar molt bé, tot i que cal estar en forma ja que el recorregut presenta tot tipus de dificultats i perills que cal superar, però no obstant ho recomano per tothom que no hi hagi estat ja que rius molt i gaudeixes d'un bon dia i a més a més fas una mica d'esport que sempre ve molt bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario